Over BABY AND THE CITY

Leuke en stoere nacht-en ondermode!! Een eerlijk Europees Product; in Nederland ontworpen en in Portugal geproduceerd! Bij het ontwerp is met zorg nagedacht over kwaliteit van stoffen, de pasvorm en natuurlijk de styling. De rompers hebben een korte mouw en zijn verkrijgbaar met of zonder een pijpje. De halslijn is van een dusdanig ontwerp dat er geen wijde hals ontstaat, maar er wel een riante opening voor het (kwetsbare) babyhoofdje is.

Onder de naam Kidz & the City biedt de collectie ondergoed en pyama’s voor peuters en kleuters. Lekker comfortabel, ook als je wat langer wilt spelen in je pyama! We garanderen een niet goed-geld-terug garantie, natuurlijk levering binnen gestelde termijnen en altijd als CADEAU ingepakt en verzonden. Wij wensen je dan ook bij de aankoop van dit unieke en mooi verpakte kledingstuk een bijzonder moment van vreugde, uitstraling en kleurrijkheid.

 

Items Baby and the City

 

FILOSOFIE

Kinderen staan symbool voor de inkleuring van de wereld van alledag. Ze zorgen niet alleen voor een sprank van kleur aan de alledaagse dingen, maar ze zijn ook zelf in staat intens van kleuren te genieten. Juist in de beginfase van hun leven is kleur bekennen een bewuste keuze om de creativiteit van de kinderen te prikkelen. En wat is er ook leuker om als ouder trots te kunnen zijn op een vrolijk en speels kind in kleurige ondermode?

Bij het aanbod van ondermode voor baby’s peuters en kleuters wordt nog regelmatig teruggegrepen op traditionele kleuren en basic kledingstukken. Bovendien is de kleding vaak van relatief lage kwaliteit en is bij het ontwerp ervan niet stilgestaan bij de pasvorm. In contrast daarmee wordt de laatste jaren steeds vaker voor volwassenen het accent gelegd op verzorgde, aantrekkelijke en comfortabel zittende ondermode. Dit hangt onder meer samen met bewustwording van het steeds vaker en openlijker in ondermode te worden gezien; op de sportclub, bij artsbezoek, bij de schoonheidsspecialiste of masseur. Als we stilstaan bij het feit dat onze kinderen nog vaker worden “gezien” in hun onderkleding op de crèche, bij schoolgym, op de sportclub, op het strand en bij logeerpartijtjes, zijn er dus genoeg redenen om te kiezen voor de hippe en kleurrijke ondermode en nachtkleding van Baby & the City en Kidz & the City met hetzelfde accent van een verzorgde en aantrekkelijke uitstraling als de ouders voor zichzelf willen! Bovendien is bij het ontwerpen van de kleding van Baby & the City en Kidz & the City veel aandacht besteed aan de pasvorm en aan het materiaal ervan.

 

Beirut - Baby and the City

Herkomst

Het merk Baby & the City heeft haar oorsprong in Beiroet, Libanon. Twee dames zijn met het ontwerpen van Babyrompers gestart in 2005. Hun introductie was destijds als volgt:

“Freshly squeezed mothers,

We are two catwalk frenzy fashionista divas who go by the names of Carma and Nadine. We woke up one morning only to find that our entire generation is beginning to reproduce, and suddenly we were surrounded by little screaming versions of yourselves. So we thought if babies are going to invade our city they better do it with style, and “Baby & the City” was born. Ok, we’re guessing if Mommy is a trend setting fashion junky, then Baby should be just as in. The “Baby & the City” collection fits every little rugrat in quality. Until they can talk for themselves let the “Baby & the City” collection say what’s on your mini-ones’ minds….” 

Elles Witvoet, eigenaar van het merk, was enthousiast over de naam en de filosofie achter het merk. Ze heeft de collectie gerestyled en uitgebreid met een nacht- en ondermodelijn voor kidz. Elles zegt:

The uniqueness of Baby & the City is the universal feeling that arises on the one hand by the saturation of the designs and on the other by the special effect that is caused by the origin of the brand in the Middle-East and the translation by the designer in Holland and the producer in Portugal. The clothing is made from 95% cottton 5 % Elastane and has a comfortable fit. For me personally this is a milestone, after a pioneering time with research, contacts, travelling between the Middle-East and Europe, finally may provide the first born of a loving compound collection. I wish u all the fun with enjoying this special time with your kids…

BASICS WITH A BITE!